25n
Orgull
Orgull

L'Escola de Capatassos de Catarroja adquireix un dels hipsòmetres més moderns del mercat

La diputada d’Educació, Mercedes Berenguer, ha assenyalat que el nou equipament posa “la innovació al servei de l’educació forestal” i ha assegurat que els alumnes de Forestals gaudiran d’unes pràctiques de major qualitat

L'Escola de Capatassos de Catarroja adquireix un dels hipsòmetres més moderns del mercat
19/01/2017 -

L’Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja (ECA), dependent de la Diputació de València, ha adquirit un dels hipsòmetres  més moderns del mercat, el Vertex IV 360, que utilitzaran els alumnes del Cicle de Tècnic Superior en Gestió Forestal i del Mitjà Natural en les seues pràctiques de Dasometria.

La diputada responsable de l’Àrea de Benestar Social, Salut i Educació, Mercedes Berenguer, ha expressat aquest dimecres la seua satisfacció pel nou equipament tècnic de l’ECA, gràcies al com es posa “la innovació al servei de l’educació forestal i amb el qual segur que els alumnes de Forestals gaudiran”.

El director de l’ECA, Vital García-Espanya, ha assenyalat que a més d’aquest punter hipsòmetre, el centre ha adquirit una altra maquinària específica per a les pràctiques d’aquests alumnes, com un clinòmetre, un dendròmetre i altres tres hipsòmetres.

Aquest material especialitzat “els permetrà calcular altures i volums de fusta que poden donar els arbres forestals”, ha explicat García-Serra, qui ha destacat que des del mes de juliol s’ha equipat el centre amb vuit noves motoserres, dos talladors de tanques, una bastida, quatre vestits de protecció i botes de seguretat.

L’objectiu és “millorar la qualitat de les pràctiques formatives dels alumnes, amb eines modernes que els permeten desembolicar-se amb soltesa en el món laboral”, ha conclòs el director.

Escola de Capatassos Agrícoles

L’Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja té una experiència de 60 anys impartint FP Agrària al llarg dels quals s’han format grans professionals que ocupen en l’actualitat càrrecs rellevants en el sector agrari, paisatgista i forestal.

Tots els cicles tenen una durada de dos cursos lectius, sent presencials excepte l’últim trimestre del segon curs on es realitzen pràctiques en empreses del sector Agrari-Forestal dins de la Comunitat Valenciana, puntualment en altres Comunitats Autònomes i progressivament en Països de la UE a través dels programes Erasmus.

L’Escola disposa de 30.000 m2 de camps de cultiu, fruiters, hivernacles i jardins per a la realització de pràctiques, tant manuals com d’ús de maquinaria agrícola. Disposa així mateix de laboratoris de fitopatologia i fitotècnia, biblioteca i aules-taller de botànica, floristeria, informàtica, jardineria, medi ambient, mecànica i regs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =