25n
Orgull
Orgull

L’Escola d’Adults de Burjassot obri les matrícules per al curs 2021/2022

L’Escola d’Adults de Burjassot obri les matrícules per al curs 2021/2022
29/06/2021 -

L’Escola Municipal de Formació per a Persones Adultes (EPA) de Burjassot obrirà aquest any dos períodes de matrícula, tal com assenyala l’Ordre de la Conselleria d’Educació en matèria de formació per a adults.

Així, l’alumnat que durant el passat curs 2020/2021 va realitzar la seua formació en l’EPA podrà fer la matrícula de l’1 al 16 de juliol únicament de manera telemàtica. En el moment de realitzar la matrícula podrà consultar els HORARIS i els cursos en els quals es pot inscriure.

En el cas de no disposar de mitjans electrònics per a realitzar la matrícula de manera telemàtica, la matrícula presencial no es podrà realitzar fins al mes de setembre en la mateixa Escola d’Adults. En aquest cas, caldrà sol·licitar cita prèvia telefonant al 96 363 81 11 a partir de l’1 de setembre.

Per a l’alumnat que es matricula per primera vegada a l’Escola en el curs 2021/2022, el període d’inscripció serà de l’1 al 17 de setembre i es realitzarà preferentment de manera telemàtica. En cas de no poder realitzar-se amb mitjans electrònics, la matrícula presencial requerirà de cita prèvia, telefonant al número anteriorment assenyalat.

L’oferta formativa de l’Escola d’Adults inclou cursos d’alfabetització, neolectors, bàsica i Graduat en Educació Secundària (GES I i II). Així mateix, també hi ha grups formatius per a la preparació de proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior i per a la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys; castellà per a estrangers i valencià, en els nivells A1, B1/B2 i C1.

Les classes s’imparteixen tant en horari de matí com de vesprada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − quatre =