25n
25N
25N

L'Escola d'Art Municipal Escultor Beltran obri el seu període d'inscripció

L'Escola d'Art Municipal Escultor Beltran obri el seu període d'inscripció
15/09/2020 -

A partir de demà, 16 de setembre, i fins al dilluns 28, tota aquella persona interessada podrà inscriure’s a l’Escola d’Art Municipal Escultor Beltran. “A causa de les circumstàncies especials que estem vivint, s’ha hagut de reduir l’aforament en les classes. El criteri a l’hora d’admetre a l’alumnat, per tant, serà l’ordre estricte de presentació de sol·licituds. Lamentem les molèsties que això puga ocasionar, però la situació de crisi sanitària ens obliga a prendre aquestes mesures. Tots els protocols preventius contra la Covid-19 es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament, així com tota la informació referent a les inscripcions”, ha explicat el regidor de Cultura, Joan Carles Vázquez.

Per les circumstàncies especials de la pandèmia, en aquest curs les classes per a l’alumnat infantil tindran un màxim d’11 persones per torn, mentre que en les d’adults, serà de 16. Les sol·licituds es podran presentar per via telemàtica, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament (www.sueca.es), o presencialment, en el Registre General d’Entrada mitjançant cita prèvia en el telèfon 960 919 138.

Les modalitats que s’impartiran seran, per als xiquets i xiquetes, dibuix, color i modelatge; mentre que els adults podran optar per la pintura i dibuix, o la ceràmica i escultura.

L’acte d’inici del curs està previst per al dimecres 30 de setembre, a les 19.30 hores, en la sala d’actes de la Casa de la Cultura. Intervindran Joan Antoni Llopis, professor de l’àrea de Ceràmica i Modelatge; Manuel Baixauli, professor de l’àrea de Pintura i Director de l’Escola; i Joan Carles Vázquez, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sueca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − nou =

museo prehistoria