25n
25N
25N

L'Escola d'Adults d'Alfafar fa una xerrada sobre la violència sobre la dona i discriminació sexual

La xarrada ha sigut duta a terme pel Guàrdia Civil d’Alfafar, Leandro Devia. A la conferència van assistir diferents autoritats municipals, com l’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara

L'Escola d'Adults d'Alfafar fa una xerrada sobre la violència sobre la dona i discriminació sexual
20/02/2017 -

L’Escola d’Adults d’Alfafar ha organitzat una xarrada sobre la violència de gènere en el Centre Públic Municipal de Formació de Persones Adultes d’Alfafar (EPA). Esta conferència està dins del Pla Director per a la convivència i la millora de la seguretat en els centres educatius i els seus entorns.

En la xarrada impartida pel Guàrdia Civil d’Alfafar Leandro Devia, s’han tractat temes com el protocol que s’ha de seguir davant una denúncia d’este tipus d’agressions, o com s’ha de prevenir la violència de gènere des dels primers anys de vida mitjançant l’educació i el respecte.

A la conferència han assistit diferents autoritats municipals com l’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, la Regidora d’Educació, la Regidora d’Igualtat i altres regidors de la corporació local. També han estat presents Mercedes Castro, Alta Inspectora d’Educació de la Delegació de Govern a la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 15 =