25n
25N
25N

Escola d'Acollida per migrants de l'Ajuntament de Puçol

Escola d'Acollida per migrants de l'Ajuntament de Puçol
04/12/2018 -

Des del dissabte 10 de novembre, i durant quatre setmanes, està tenint lloc a l’Edifici VIP (antiga seu de la televisió municipal) l’Escola d’Acollida per a migrants residents en el municipi de Puçol, a carrer de la professora Estrella Abellán.

Els principals objectius d’aquesta Escola són els d’afavorir la regularització administrativa dels migrants proporcionant coneixements sobre la societat espanyola en general i la valenciana en particular. També es pretén dotar d’autonomia personal als nous ciutadans, perquè puguen exercir plenament la seua nova ciutadania. Tot això des d’una perspectiva intercultural i de respecte cap a les identitats religioses i culturals de les persones participants.

Alguns dels continguts que es treballaran a l’Escola d’Acollida són:

—Coneixements bàsics de les llengües espanyola i valenciana.

—Legislació bàsica.

—Geografia i història d’Espanya i de la Comunitat Valenciana.

—Informació pràctica i de gènere (recerca d’ocupació, formació, cobertura sanitària i igualtat).

A més, dissabte passat 17 de novembre la treballadora social d’immigració, Aure Gómez, va realitzar un taller sobre Processos d’acollida i reagrupació familiar i l’especialista en intervenció intercultural, Mario Monje, va presentar els continguts del projecte Vallet: barri responsable i solidari, promotor de la dita Escola d’Acollida.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 3 =

Informacion coronavirus