25n
25N
25N

L'escoleta del Raval de Gandia rep el premi de la Fundació Sambori

L'escoleta del Raval de Gandia rep el premi de la Fundació Sambori
04/06/2021 -

L’escoleta del Raval ha obtingut un dels premis Sambori atorgats durant la celebració de la XXIII edició del concurs literari que organitza la Fundació Sambori. El lliurament de premis va tenir lloc el passat dissabte.

Aquests guardons reconeixen les accions implantades en els centres destinades a millorar la qualitat de l’ensenyament en valencià i la normalització lingüística. En aquesta ocasió, el projecte presentat es titulava “El meu planeta” on els xiquets i xiquetes de l’escoleta van confeccionar un llibre amb materials reciclats.

Per aquesta raó, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora delegada d’Educació, Carmen Fuster, van rebre ahir al despatx d’alcaldia Érika Fernández, coordinadora de l’escoleta de Raval; i Ana Martín, educadora de la classe de 2-3 anys, els que van estar acompanyades per les coordinadores de la Xarxa Municipal d’Escoletes, Maria Banyuls i Rosana Peiró.

Durant la recepció Morant i Fuster van felicitar la plantilla de l’escoleta de Raval en particular i a totes les persones que formen part de la xarxa Municipal d’Escoletes de la ciutat per l’excel·lent treball formatiu que realitzen amb els més petits de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − set =