25n
25N
25N

Els centres educatius de Paiporta obrin les seues portes a les associacions

El programa ‘Escoles Obertes’ cedeix els seus espais per a realitzar activitats lúdiques, esportives i culturals

Els centres educatius de Paiporta obrin les seues portes a les associacions
31/10/2017 -

El programa ‘Escoles Obertes’, promogut per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Paiporta, té com a objectiu acostar espais públics a les diferents associacions i col·lectius del municipi que així ho necessiten per a poder dur a terme diferents iniciatives, com a tallers, competicions esportives o jornades informatives, entre altres. Un projecte que, en paraules del regidor d’Educació Antoni Torreño, ‘naix per a solucionar una demanda que s’anava fent per part de diferents col·lectius de Paiporta que no disposaven d’un espai per a realitzar els seus propis projectes’.

D’aquesta manera, de dilluns a dijous, des de les 17.30 fins a les 20.30 hores, les instal·lacions educatives dels centres de primària de L’Horta, Lluís Vives, Ausiàs March i Rosa Serrano obriran les seues portes, fora de l’horari lectiu, per a cedir aquest espai públic a les associacions que ho sol·liciten. En aquest sentit, Antoni Torreño, ha afegit que ‘el que oferim són espais, que són de gestió municipal, i que a les vesprades estan lliures, amb el propòsit d’optimitzar els recursos i, així, beneficiar el teixit associatiu de Paiporta, que poden sol·licitar la utilització d’aquests espais i, en el cas que estigueren disponibles, dur a terme activitats de caràcter pedagògic, lúdic esportiu o cultural que incidisquen en la participació i el creixement sociocomunitari. Òbviament, no cedirem aquests espais per a fer una festa. A més, és obligació de tots garantir que aquests espais estaran en perfecte estat l’endemà, quan els alumnes tornen als col·legis’.

Les associacions, clubs o entitats interessats a sol·licitar, de manera puntual o periòdica, un d’aquests espais, tan sols hauran de presentar una instància en l’Oficina UNICA. Ja s’han engegat algunes activitats, i a partir de novembre, es tornarà a obrir el termini perquè hi haja noves demandes d’aquests espais. ‘Escoles Obertes’ converteix els centres educatius de Paiporta en alguna cosa més que un col·legi. Una demanda històrica que, per fi, s’ha dut a terme, i que a més està comptant amb una molt bon acolliment per part dels veïns d’aquesta localitat valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + disset =