25n
25N
25N

Els escolars de Mislata descobreixen el passat circens de la ciutat gràcies al MAC

Una de les novetats del festival és MAC Escolars, una proposta per a acostar les arts escèniques als xiquets i xiquetes de Primària

Els escolars de Mislata descobreixen el passat circens de la ciutat gràcies al MAC
24/05/2018 -

Una de les activitats noves que s’han inclòs dins de la programació del festival és el MAC Escolars, unes sessions matinals dedicades a l’alumnat de 5é de primària realitzades per l’equip de dinamització cultural de l’Ajuntament de Mislata en el Centre Sociocultural La Fàbrica i que s’han realitzat durant aquesta setmana.

En aquestes sessions que porten el títol de “Mislata, ciutat del circ” l’equip de dinamització cultural ha donat a conèixer als xiquets i xiquetes d’una forma lúdica i dinàmica una part de la història de Mislata, en concret la seua cultura circens.

L’activitat ha consistit a fer un viatge al passat utilitzant el món del circ com a fil conductor. A través de la presentació de treballs elaborats pels escolars, activitats per a conèixer les diferents disciplines i vídeos familiars d’artistes o treballadors del circ habitants de Mislata, l’alumnat ha pogut aprendre sobre el passat circens del municipi.

Per a finalitzar les sessions, els escolars han rebut la visita de Charo Martínez, que va treballar en el circ al costat de la seua família i ha explicat el seu passat com a artista, i de Luisa Córdoba, presidenta de Majors Voluntaris, que va viure el món del circ com a espectadora. Els xiquets i xiquetes han participat preguntant-los sobre les seues vivències relacionades amb el circ i així han pogut resoldre els seus dubtes sobre aquest tema.

A l’última de les sessions, que s’ha celebrat hui, també ha acudit Pepi Luján, regidora de Cultura, qui ha lliurat una placa a Charo Martínez i a Luisa Córdoba a manera d’agraïment per la seua participació en les trobades intergeneracionals per a escolars.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + deu =

CCCC