25n
Orgull
Orgull

Els escolars de Mislata celebren el Dia de l'Arbre amb activitats en plena naturalesa

Els més xicotets han conegut les diferents espècies d’arbres existents en el parc de la Canaleta

Els escolars de Mislata celebren el Dia de l'Arbre amb activitats en plena naturalesa
01/02/2017 -

Un altre any més, la regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament de Mislata i l’empresa pública Nemasa han organitzat unes jornades entorn del Dia de l’Arbre, una cita destinada als més xicotets del municipi amb activitats educatives i lúdiques, que servixen per a conscienciar en matèria mediambiental.

El parc de la Canaleta ha sigut l’escenari en el qual s’han reunit els escolars de la localitat, sota el lema “A Mislata ara també reciclem matèria orgànica”, que enguany ha servit per a tematitzar les activitats.

Allí, han realitzat una visita guiada amb l’objectiu de conèixer les diferents espècies de l’arbrat i les seues necessitats, tot seguit han assistit a una representació teatral que posa en valor la importància de mantenir i cuidar els espais verds del planeta per a un desenvolupament correcte de les espècies i de la pròpia societat.

Conscienciar als més xicotets de la importància de protegir el nostre entorn natural és l’objectiu primordial d’esta activitat. Per açò, cada grup d’alumnes participant ha exposat un mural pedagògic amb materials reciclats i posteriorment un jurat ha escollit els dibuixos finalistes. L’acte ha comptat amb la presència de Nemasín, la mascota de la cura del medi ambient a Mislata.

Durant els pròxims dies es col·locaran els dibuixos guanyadors en el mobiliari urbà de la ciutat. Els equips guanyadors rebran xecs per a canviar per material per a les aules en els comerços de Mislata. La jornada continuarà este dimecres amb més activitats, una actuació de teatre i el lliurament de premis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =