25n
25N
25N

Escola Valenciana destina els beneficis de la seua campanya solidària a Open Arms per a "salvar vides al Mediterrani"

Escola Valenciana destina els beneficis de la seua campanya solidària a Open Arms per a "salvar vides al Mediterrani"
10/12/2019 -

La iniciativa ‘Un euro, llavor de solidaritat’, que impulsa Escola Valenciana, tornarà a destinar fons a l’ONG Open Arms amb l’objectiu de “salvar vides al Mediterrani”.

“La plena vigència d’aquesta situació, a més de la contínua arribada de pasteres a costes valencianes”, porta a l’entitat cívica a prolongar aquesta campanya un curs més. Entre els mesos de gener a juny d’enguany s’han recaptat 10.034,37 euros.

Escola Valenciana destaca, en un comunicat, “l’encomiable tasca de Proactiva Open Arms, que des de l’any 2015 ha aconseguit mantenir sanes i segures més de 60.000 persones davant una mort segura en la mar”.

“La crisi migratòria i humanitària que viu Europa obliga la ciutadania a prendre consciència de la situació de les persones que creuen el Mediterrani fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa”, afig l’organització.

L’entitat aprofita el 10 de desembre, Dia dels Drets Humans, per a “reivindicar el dret elemental que tenen les persones a la vida, a la llibertat i a la seguretat”. “En els últims sis anys
–prossegueixen– més de 15.000 persones han perdut la vida en la mar. Per això, Escola Valenciana torna a portar a les aules aquest fet i convida a l’alumnat a aportar un euro dels seus estalvis que ajudarà a salvar vides”.

XARRADES FORMATIVES

A més, assegura que té previst impulsar xarrades formatives en els centres escolars amb persones voluntàries d’Open Arms per a “fer pedagogia i conscienciar a l’alumnat de la tasca que desenvolupa l’entitat”.

La campanya ‘Un euro, llavor de solidaritat’ compta amb el suport de la Generalitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 4 =