25n
25N
25N

Els xiquets i xiquetes de Torrent participen en l’Escola de Nadal amb activitats esportives, tallers i contacontes

L’Espai Infantil Municipal és una altra de les propostes lúdiques dirigides al públic infantil en estes dates nadalenques

Els xiquets i xiquetes de Torrent participen en l’Escola de Nadal amb activitats esportives, tallers i contacontes
26/12/2018 -

Amb l’arribada del Nadal, els xiquets i xiquetes de Torrent disposen d’un període vacacional en el qual tenen molt temps lliure. Per això, des de la delegació d’Educació de l’Ajuntament de Torrent, s’ha proposat l’Escola de Nadal, un programa variat d’activitats que té lloc en els col·legis CEIP Sant Pasqual i CEIP Mare de Déu del Rosari. Hui ha començat esta iniciativa en la qual participen una vintena de xiquets i xiquetes, i que es prolongarà durant els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener.

El programa inclou diversió i aprenentatge, tot això amb activitats esportives, contacontes, jocs i tallers, coordinat per professionals d’EDUCO. Es tracta d’una proposta dissenyada perquè el públic infantil gaudi de les vacances, però sobretot pensant a “conciliar la vida laboral amb la familiar i donar resposta a les necessitats de moltes famílies que no poden compartir amb els seus fills i filles aquest temps”, assenyala la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

Espai Infantil Municipal

Igualment, els xiquets i xiquetes de 7 i 13 anys tenen una altra proposta per a gaudir d’activitats en l’Espai Infantil Municipal. El 26, 27, 28 de desembre i el 3 i 4 de gener, el centre s’omplirà d’experiments amb els tallers científics, amb els quals els més xicotets i xicotetes descobriran tots els secrets de la ciència, al mateix temps que gaudixen i aprenen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − cinc =

CCCC
torrent