25n
25N
25N

L'Escola d’Innovació Cívica es presenta en Las Naves

L'Escola d’Innovació Cívica es presenta en Las Naves
10/05/2018 -

El disseny de l’Escola d’Innovació Cívica, promoguda per CivicWise València i per Las Naves, es presenta aquest dissabte, a les 10 hores, al centre d’innovació de l’Ajuntament de València. L’Escola d’Innovació Cívica és un espai que té com a objectiu situar processos d’aprenentatge i intel·ligència col·lectiva als barris de la ciutat, i té quatre programes proposats: ‘Escola Troba’, ‘Escola Connecta’, ‘Escola Aprén’ i ‘Escola Experimenta’.

L’Escola d’Innovació Cívica és un espai obert de trobada, col·laboració i aprenentatge des del qual emprendre accions i projectes col·lectius multisectorials amb impacte en els barris. A través de l’Escola es vol construir un espai aglutinador i d’oportunitat des del qual obrir capital relacional a València, accelerant la col·laboració entre persones i iniciatives per al ben comú.

Amb aquesta finalitat, l’Escola d’Innovació Cívica ha organitzat una sessió participativa i dinàmica, centrada a visibilitzar i accelerar el potencial del teixit innovador de València a partir de diferents dinàmiques col·laboratives. Durant aquesta jornada es presentaran els quatre programes de treball dissenyats per a connectar, aprendre, experimentar i construir una altra manera de fer ciutat.

En concret, la sessió començarà amb la presentació d”Escola Troba’ que donarà visibilitat a iniciatives cíviques actives actualment a València i que estan desenvolupant projectes que milloren els barris de la ciutat.

Les persones assistents coneixeran també ‘Escola Connecta’, que se centra a afavorir les relacions i la col·laboració entre persones, processos, projectes i iniciatives d’innovació cívica a València. Aquest punt és important, ja que per a l’Escola «una millor cultura de la col·laboració fa les comunitats i projectes més resilients, productius i dinàmics».

La formació també es presenta com a fonamental per al desenvolupament de la intel·ligència col·lectiva, per aqueix motiu el tercer programa ‘Escola Aprén’ està dedicat a afavorir eines a les persones que els permeten obtenir el màxim profit del treball en xarxa i col·laboratiu.

Des de l’Escola d’Innovació Cívica també s’entén que el treball en xarxa genera un major impacte positiu en els barris. Per aquesta raó, l’últim programa ‘Escola Experimenta’ està enfocat a generar el marc de col·laboració per a optimitzar l’emprenedoria mitjançant xarxes de col·laboració i projectes en xarxa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

CCCC
activem alfafar