25n
25N
25N

L'Escola d'Estiu d'Aldaia acomiada als més de 600 joves que han participat

L'Escola d'Estiu d'Aldaia acomiada als més de 600 joves que han participat
01/08/2019 -

L’Escola d’estiu i el Campus Multiesport d’Aldaia tanquen les seues portes aquesta setmana després d’un gran acolliment. Més de 600 xiquets i xiquetes de la localitat han participat en l’àmplia programació lúdica i esportiva que el consistori oferia per a aquest mes de juliol.

Enguany, com a novetat, les dues Escoles d’Estiu s’acomiadaven d’un mes intens amb l’I Festival d’Escoles d’Estiu d’Aldaia en el qual també van participar els alumnes de l’Escola inclusiva. Aquest és el segon estiu que l’Ajuntament posa en marxa aquesta iniciativa en la qual xiquets i xiquetes amb diversitat funcional realitzen fins al 75% de les activitats programes conjuntament amb una Escola d’Estiu. L’Escola inclusiva pretén impulsar la cohesió social entre els més xicotets. L’energia desbordant dels 340 xiquets de 3 i 12 anys omplia el pavelló municipal on van exhibir les coreografies preparades durant tot el mes.

El campus esportiu continua batent rècord d’assistència i enguany va superar els inscrits de l’any passat amb un total de 220 de xiquets i xiquetes. Els xicotets esportistes han pogut gaudir de fins a 10 disciplines diferents en les quals també ha tingut cabut els jocs tradicionals.

A més, aquells xicotets que van apostar per perfeccionar el seu anglés durant les vacances d’estiu han pogut gaudir d’una programació molt variada dins del Summer Camp. Una infinitat d’activitats amb les quals han aconseguit millorar les seues habilitats lingüístiques divertint-se. Enguany a més, el Consistori també tenia preparat una setmana per als xiquets i les xiquetes apassionats de la cuina. Els alumnes de CuinaAldaia han pogut aprendre i posar en pràctica els conceptes bàsics per a mantenir una dieta equilibrada de manera divertida.

Els més de 600 aldaiers que han participat en aquestes activitats han pogut gaudir d’una alternativa d’oci que ajuda la conciliació familiar en aquest període estival. Un mes d’aprenentatge a través de l’esport, els idiomes, les activitats educatives i la cuina en el qual la diversió ha sigut, sens dubte, la gran protagonista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus