25n
25N
25N

L’Escola d’Estiu de Catarroja demostra la seua exemplar organització en un any singular

L’Escola d’Estiu de Catarroja demostra la seua exemplar organització en un any singular
21/08/2020 -

L’aposta de l’Ajuntament de Catarroja per organitzar l’Escola d’Estiu en una situació complicada per la situació actual ha demostrat ser un èxit. Durant les 6 setmanes de duració, enguany s’ampliava per primera vegada a dues setmanes del mes d’agost, s’han completat les places, arribant a pics de 154 alumnes durant una setmana. Una aposta important que des de la regidoria d’infància, adolescència i joventut ha tingut un denominador comú per a la seua celebració, la seguretat de les famílies i integrants de l’equip educatiu.

“Des de l’Ajuntament volem aplaudir l’esforç de totes les parts per a aconseguir la celebració de l’Escola d’Estiu en un any tan singular com l’actual. En tot moment les famílies i especialment els més menuts, han entés que l’escenari actual era especial, complint en tot moment les normes a seguir i col·laborant amb els monitors en el compliment d’aquestes, per la qual cosa és d’aplaudir la seua predisposició”, explica Miquel Verdeguer, regidor d’infància, adolescència i joventut.

Per a l’edició de 2020 s’han hagut de seguir una sèrie de directrius marcades per la Conselleria de Sanitat i Educació per a complir amb el desenvolupament segur de l’activitat, com la partició de corredors, entrades i eixides escalonades, major higiene… Enguany, els centres que han albergat a les xiquetes i xiquets que han participat en l’activitat han sigut la Vil·la Romana i el Jaume I per la seua proximitat a la Piscina Municipal on s’han realitzat algunes de les activitats.

Després de diversos mesos sense que les xiquetes i xiquets pogueren socialitzar, més enllà del seu entorn, era molt important oferir una alternativa com aquesta Escola d’Estiu Catarroja 2020. D’igual manera, aquesta s’ha demostrat com una aposta de l’Ajuntament de Catarroja per la conciliació familiar durant aquestes setmanes de nova normalitat. Finalment, des de la regidoria es valora de manera molt positiva el desenvolupament de l’activitat que ha tingut moltíssimes ampliacions durant el seu recorregut i valora positivament continuar durant el pròxim estiu 2021 amb l’opció d’oferir l’Escola d’Estiu durant les dues primeres setmanes d’agost.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =