25n
25N
25N

L'alcalde visita als xiquets i xiquetes que participen en l'Escola Esportiva municipal d'estiu.

El alcalde visita a los niños y niñas que participan en la Escuela Deportiva municipal de verano

L'alcalde visita als xiquets i xiquetes que participen en l'Escola Esportiva municipal d'estiu.
11/07/2019 -

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, el regidor d’Esports, Pedro Aldavero i la primera tinent d’alcalde, Xelo Angulo han visitat aquest matí l’Escola esportiva d’Estiu que se celebra en Les Pereres des del passat 24 de juny fins al pròxim 9 d’agost. S’espera que enguany participen al voltant de 350 xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 3 i 16 anys. Enguany, com a novetat, les activitats esportives inclouen la totalitat de les modalitats oferides en el poliesportiu, inclòs tenis, tenis de taula o fins i tot voleibol de platja.

Durant el matí, els xiquets i xiquetes realitzen jocs i activitats diverses en les àmplies instal·lacions de Les Pereres, i a més tenen servei de piscina per a poder refrescar-se i realitzar activitats aquàtiques. Als assistents, que es troben distribuïts per grups d’edat, se’ls regala una samarreta i una gorra.

L’Escola Esportiva d’Estiu del poliesportiu municipal Les Pereres admet la matrícula per setmanes. Tots els participants reben una samarreta i una gorra de regal. L’escola d’estiu esportiva compta amb servei d’autobús. El Consell Esportiu Municipal ha editat un díptic amb la relació de tarifes i les diferents modalitats de pagament.

Cal recordar que existeixen bonificacions, exempcions i ajudes per a les famílies. Les persones interessades poden informar-se sobre aquest tema en el Poliesportiu Les Pereres. L’horari de l’escola és de 9.30 h a 13.00 h. També hi haurà un horari d’acolliment de demà, de 8.30 h a 9.30 h i al migdia, de 13.00 h a 14.00 h. Les parades del servei d’autobús que recull als assistents estarà establida en 10 llocs de la ciutat.

Els butlletins d’inscripció estan disponibles en totes les instal·lacions esportives municipals, Ajuntament, espais culturals i juvenils. També poden descarregar-se en la pàgina web www.xativa.es.  Per a inscriure’s cal emplenar el full d’inscripció i aportar-la al costat del justificant de pagament, en Les Pereres o en la planta baixa de l’Ajuntament. Hi haurà quatre modalitats de pagament: pel banc en finestreta; amb targeta en el mateix poliesportiu; per transferència bancària o en caixers de Caixa Ontinyent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − tretze =