25n
25N
25N

Escola de Ciutadania de Manises aborda com acostar als joves a la gestió municipal

Escola de Ciutadania de Manises aborda com acostar als joves a la gestió municipal
01/10/2019 -

Dins del cicle de conferències d’Escola de Ciutadania, demà se celebra a la Casa de Cultura i Joventut de Manises la jornada ‘Els i Les joves no passem’. La jornada vol convertir-se en un punt de trobada entre els joves i els responsables tècnics i polítics de les àrees de participació ciutadana i joventut en l’àmbit local.

La jornada comptarà amb diferents activitats, entre les quals destaquen testimoniatges de joves que formen part d’associacions juvenils, noves metodologies d’actuació i la intervenció de responsables de política juvenil en l’àmbit autonòmic. En aquesta línia intervindrà Jesús Martí, Secretari General de l’Institut Valencià de la Joventut, (IVAJ), i María Jesús Pérez Galant, Directora General de Participació de la Generalitat Valenciana.

La inscripció de la jornada és gratuïta i està oberta a totes les persones, entitats interessades i personal tècnic i polític. En la jornada es debatran diferents alternatives que permeten la integració de les noves generacions en la resolució dels assumptes públics. En definitiva, una joventut més activa que permeta avançar cap a una ciutadania més compromesa i participativa.

Escola de Ciutadania

Escola de Ciutadania és un projecte que es va iniciar en 2009 amb l’objectiu d’abordar des de la societat civil propostes per al canvi que permeten construir alternatives. En els últims anys s’han tractat temes com l’associacionisme, la participació ciutadana, el paper de la banca ètica, l’economia del bé comú, els reptes energètics o la importància dels serveis públics. Més de 1.500 persones han participat en les jornades i activitats organitzades en el marc de l’Escola de Ciutadania.

En l’organització d’aquesta jornada han participat les següents entitats: Fundació Moviment Ciutadà, Escola de Cases, Fundació Horta Sud, Federació de Cases de Joventut, Associació Impuls, Associació de Dons Antares, Associació de Veïns Sant Francesc, Esplais Valencians, Caixa Popular, Club Muntanya Manises i la Federació d’Associació d’Estudiants (FADES).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − tres =