25n
25N
25N

Esclarit el robatori de teles per a confeccionar vestits de fallera per valor de 200.000 euros a Montcada

En el marc de l’operació “TELA”, realitzada per membres de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Montcada s’ha procedit a la detenció d’una dona per la seua implicació en un robatori amb força

Esclarit el robatori de teles per a confeccionar vestits de fallera per valor de 200.000 euros a Montcada
07/04/2017 -

La Guàrdia Civil en el marc de l’operació “TELA” ha detingut a una dona per la seua implicació en la sostracció de teles per a confeccionar vestits de fallera valorats en 200.000 euros.

Les recerques es van iniciar al desembre del 2014, quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement d’un robatori amb força en una empresa de la localitat de Montcada. Arran de nombroses gestions practicades els agents encarregats de l’operatiu van aconseguir descobrir que una dona s’estava dedicant a vendre teles per a l’elaboració de vestits de fallera d’origen desconegut per la zona de Catarroja.

Una vegada es va comprovar que les teles corresponien amb les sostretes en 2014 es va procedir a la detenció d’una dona de 49 anys i de nacionalitat marroquina per la seua implicació en un robatori amb força on es van sostraure teles per valor de 200.000 euros.

En el registre realitzat pels agents en un domicili d’Alfafar es va poder recuperar 64 rotllos de tela. Les diligències instruïdes han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 de Montcada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 13 =

museo prehistoria
museo prehistoria