25n
25N
25N

El primer escape room de Harry Potter a València

Aquest escape room estarà basat en l’últim llibre de Harry Potter ‘Las Reliquias de la Muerte’

iKobe!

El primer escape room de Harry Potter a València
20/06/2018 -

Els amants de Harry Potter estan d’enhorabona. I és que arriba a València el primer escape room inspirat en l’últim llibre de la saga de J.K. Rowling ‘Las Reliquias de la Muerte’. Així, ‘The Room Escape’ ja ha anunciat que, pròximament, els fans de Harry Potter podran viure una experiència única en una sala que, sens dubte, transportarà als jugadors al món màgic, però també intrigant de Potter.

Encara s’estan rematant els últims detalls de la sala que estrenarà ‘The Room Escape‘, però tot apunta al fet que, en un parell de setmanes, s’obrirà al públic. L’objectiu d’aquest joc? Destruir les set parts de l’ànima de Voldemort. De moment, ja se sap que aquest escape room se situarà en el carrer Alcoi, 6, molt prop de la Plaça de Bous de València, i que oferirà una oportunitat única per a endinsar-se en l’univers Harry Potter.

Per a completar el repte que et proposen des de ‘The Room Escape’, tindràs una hora i mitja, mitja hora més de l’habitual als escape room, i dos nivells de dificultat perquè trieu el que més s’adapte als vostres grups. I és que els equips hauran d’estar formats per un mínim de dues persones, i un màxim de sis. Tecnologia avançada, juntament amb els elements habituals d’aquest tipus de jocs, s’uneixen per a recrear els millors escenaris de la saga. ‘Las Reliquias de la Muerte’ t’esperen en el centre de la ciutat perquè gaudisques al màxim de Harry Potter.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =