25n
25N
25N

Un 'escape room' "energètic" gratuït arriba a València dins d'un tour que ha desafiat a 35.000 persones

Un 'escape room' "energètic" gratuït arriba a València dins d'un tour que ha desafiat a 35.000 persones
13/02/2019 -

El grup energètic EDP portarà a València el seu ‘escape room‘ “energètic” i gratuït ‘La Casa de Escape d’EDP’, que ha recorregut més de 50 localitats espanyoles i ha desafiat al voltant de 35.000 persones.

L’activitat estarà a València entre el 15 i el 18 de febrer. Es tracta d’una experiència “única” que convida al públic a participar en un joc amb el “nou” format de les ‘escape room”, detalla l’empresa organitzadora en un comunicat.

Els participants hauran d’escapar de l’energètica que han heretat. Per això, hauran de resoldre proves i enigmes. Aquesta casa interactiva itinerant està oberta a tots els públics i és gratuïta. Consta de dues sales, on la participació en grup és clau i les sessions es realitzen en grups de dues i sis persones.

El ‘escape room’ estarà en la plaça de les Corts Valencianes de Torrent (València) els dies 15, 16 i 17 de febrer, i a València el 18 de febrer, en la plaça Saragossa, a l’esplanada de les Víctimes de les Riuades del Túria. L’horari serà d’11.30 a 14.30 i de 16.00 a 21.00 hores.

Per a consultar totes les dates i parades del tour, els interessats poden entrar en la web de ‘Imagina la teua energia’ i en les xarxes socials d’EDP. L’activitat arribarà a 60 localitats fins a juliol.

El ‘escape room’ és un joc d’aventura físic i mental que consisteix a tancar a un grup de jugadors en una habitació mentre solucionen enigmes i trencaclosques per a aconseguir escapar abans que finalitze el temps disponible. A més de participar en aquesta activitat, els visitants podran informar-se sobre l’oferta de llum, gas i serveis d’EDP.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 2 =

bombers
CCCC
Valencia activa