Un concurs de curtmetratges exprés, una de les novetats de la tercera Fira Modernista

Els participants tindran 36 hores per a escriure, rodar i editar un curtmetratge d’una durada de 2 minuts i mig

Un concurs de curtmetratges exprés, una de les novetats de la tercera Fira Modernista
16/05/2018 -

L’Ajuntament de Carcaixent, dins dels concursos programats per a la Fira Modernista, ha posat en marxa la primera edició del concurs de curtmetratges ‘Modernisme en curt”. En este certamen els participants tenen 36 hores per escriure, rodar i editar un curtmetratge d’una durada màxima de 2 minuts i mig de temàtica modernista. El concurs es realitzarà el cap de setmana del 2 i 3 de juny i, els treballs es projectaran el 10 de juny dins del programa d’activitats de la Fira Modernista, previ a l’acte de lliurament de premis.

Els requisits fonamentals de les obres presentades són que l’audiovisual haurà de ser obligatòriament en blanc i negre i mut i ser rodat a la ciutat de Carcaixent. A més, l’organització sortejarà entre els participants una sèrie d’espais que hauran de tenir cert pes en la història. La utilització opcional de textos explicatius deurà ser en valencià.

La projecció per al públic i la posterior entrega de premis tindrà lloc el diumenge 10 de juny, a les 17:30 hores, dins de la III Fira Modernista de Carcaixent, en el Teatre Don Enrique. En este acte es lliuraran els premis que consisteixen en un 1r premi dotat amb 500 euros; un 2n guardó de 300 euros i un premi especial del públic valorat en 150€. Per a més informació es pot visitar la pàgina web www.carcaixent.com , on es poden trobar les bases completes i el formulari on es poden realitzar les inscripcions fins diumenge 27 de maig.

Más información

mostra viva del mediterraneo

0 comentarios

0 comentarios

No hay comentarios todavía. ¿Quieres añadir uno?

Escribir un Comentario

Escribir un Comentario

3 × 1 =

movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
programacion rialto
alcasser
anna i la maquina del tiempo
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
punt cat