25n
25N
25N

Espectacular ambient en la inauguració de Firpobla

Gran oferta de productes i d’activitats fins al diumenge en la celebració de la Fira del Comerç Local

Espectacular ambient en la inauguració de Firpobla
25/07/2019 -

Firpobla 2019 ha obert les seues portes amb l’acte d’inauguració al recinte firal, ubicat a la plaça de les Corts Valencianes del nucli costaner de la Pobla de Farnals. L’esdeveniment va gaudir d’una afluència massiva de públic, veïns i turistes que van passar una agradable vesprada amenitzada per la música de la batukada Rebombori.

Les autoritats municipals i la junta directiva de l’Associació de Comerciants, després de tallar la cinta inaugural, feren un recorregut pels aparadors participants. Tot seguit tingueren lloc els parlaments a càrrec del president del col·lectiu dels empresaris, Juan Francisco Fernández Yuste, la regidora de Comerç, Victoria Prieto, i l’alcalde de la localitat, Enric Palanca. La vesprada va continuar amb el repartiment d’orxata i fartons per a totes les persones assistents.

Durant tota la setmana hi tindran lloc diferents activitats infantils i per a persones adultes que complementaran l’interessant atractiu estival en la platja de la Pobla de Farnals. Consulta la programació a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Más información

0 comentarios

0 comentarios

No hay comentarios todavía. ¿Quieres añadir uno?

Escribir un Comentario

Escribir un Comentario

diecinueve − 10 =