caixa popular

Moncada organitza les II Jornades de Portes Obertes al jaciment ibèric d'El Tòs Pelat

Moncada organitza les II Jornades de Portes Obertes al jaciment ibèric d'El Tòs Pelat
24/11/2018 -

L’Ajuntament de Moncada, a través del Museu Arqueològic Municipal, ha organitzat per al pròxim dissabte 1 i diumenge 2 de desembre una sèrie d’activitats dins la celebració de les segones Jornades de Portes Obertes.

Els veïns i veïnes que participen podran conéixer una petita part d’aquesta ciutat ibèrica que va estar habitada entre els segles VI i IV abans de Crist. Al jaciment es poden visitar dues cases i part del sistema defensiu que envoltava el poblat. Es tracta d’un espai cultural de l’Horta Nord de gran vàlua natural i paisatgística que forma part de la Ruta dels Ibers de València.

Les persones assistents també podran gaudir de tallers d’escriptura, ceràmica i numismàtica i divertir-se amb el photocall iber, així com de l’actuació en directe del grup Ovidi Twist, que interpretarà alguns temes en llengua ibera.

Les Jornades estan organitzades per l’Ajuntament de Moncada a través del Museu Arqueològic Municipal i compten amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura i Museu de Prehistòria de la Diputació de València.

Más información


0 comentarios

0 comentarios

No hay comentarios todavía. ¿Quieres añadir uno?

Escribir un Comentario

Escribir un Comentario

cinco + 18 =