25n
25N
25N

Gandia participa en la XIII Assemblea de la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima

Gandia participa en la XIII Assemblea de la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima
09/03/2020 -

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha participat aquest matí a Madrid a la XIII Assemblea de la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima organitzada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Morant és representant de la Comunitat Valenciana en el Consell Territorial de la FEMP. Una trobada on, entre els punts de l’ordre del dia destaca l’aprovació dels vocals de Consell de Govern per al mandat 2019-2023 i la definició del pla de treball, per tal de posar en marxa polítiques destinades a la mitigació i adaptació al canvi climàtic

L’Assemblea General és el màxim òrgan de Govern de la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima (RECC), es reuneix amb caràcter ordinari una vegada a l’any i en ella participen representants de més d’un centenar dels governs locals que formen l’organisme.

La Xarxa sorgeix per la necessitat detectada entre els Ajuntaments de coordinar-se en la lluita contra el canvi climàtic. Des de la seua constitució, coordina i impulsa les polítiques locals de lluita contra el canvi climàtic de les ciutats i pobles espanyols, permetent aconseguir millors resultats en la lluita contra el canvi climàtic i en la mitigació dels seus efectes.

La Xarxa és un instrument de suport tècnic que ofereix eines perquè els Governs Locals assolisquen els seus objectius. Així mateix, és el principal mitjà per a traslladar els objectius de la política nacional de canvi climàtic i gestió de l’energia a l’escala local.

Más información

0 comentarios

0 comentarios

No hay comentarios todavía. ¿Quieres añadir uno?

Escribir un Comentario

Escribir un Comentario

19 + 2 =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus
el puig