25n
25N
25N

Tot a punt per a la celebració de FirPobla 2018

Tot a punt per a la celebració de FirPobla 2018
16/07/2018 -

Per vuité any consecutiu, els Comerciants Associats de la Pobla de Farnals organitzen FirPobla, una fira del comerç amb la qual es pretén donar visibilitat i promoure els negocis locals. Se celebrarà entre el 18 i el 22 de juliol, i compta amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de la Pobla de Farnals. A la trobada participen una trentena de tendes del municipi que muntaran el seu estant a la plaça de les Corts Valencianes i a la zona de la platja.

La inauguració de l’esdeveniment tindrà lloc el pròxim dimecres a les 18 hores. Representants del col·lectiu de comerciants i de l’Ajuntament de la localitat passejaran per la fira acompanyats de la Batukada Rebombori, i tot seguit tindrà lloc el repartiment d’orxata i fartons a totes les persones assistents. La vesprada es completarà amb un taller infantil i classes obertes de zumba i salsa.

Durant la resta de la setmana es realitzaran diferents activitats culturals i esportives, amb la col·laboració del Club d’Escacs La Creu, de l’Acadèmia Bailamos i del Club de Gimnàstica Rítmica del Puig. Dins la programació destaca l’actuació de circ infantil Bambalina i el Circ del dijous 19 de juliol, el monòleg de l’humorista Raúl Antón per al dissabte 21 o l’actuació del grup flamenc Azabache prevista per al diumenge 22, com a cloenda de totes les activitats. Tots els matins tindran lloc castells inflables aquàtics i l’últim dia de vesprada hi haurà una festa de la bromera.

Más información

0 comentarios

0 comentarios

No hay comentarios todavía. ¿Quieres añadir uno?

Escribir un Comentario

Escribir un Comentario

uno × 5 =