25n
25N
25N

Etnologia habilita el «#SofàCabanyal», el punto de lectura de la muestra dedicada al emblemático barrio de València

El museo de la Diputació de València contribuye al fomento de la lectura desde su sala de exposiciones temporales con volúmenes que hablan del Cabanyal desde muy diversos puntos de vista

Etnologia habilita el «#SofàCabanyal», el punto de lectura de la muestra dedicada al emblemático barrio de València
12/03/2018 -

L’última exposició temporal del Museu Valencià d’Etnologia, El Cabanyal 1900-1991: fotografies de la família Vidal, convida a conèixer millor aquest emblemàtic barri de la ciutat de València a través de la lectura.

Dintre la sala d’exposicions temporals s’ha condicionat un punt de lectura, en completa sintonia amb la museografia, per poder realitzar una parada a la visita i seure a llegir. El visitant podrà consultar no solament el catàleg de l’exposició, sinó també altres llibres que parlen del Cabanyal des de molt diversos punts de vista: arquitectura, moviments veïnals, fotografia, història, festes, gastronomia, etc.

La Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia serà l’encarregada de gestionar aquest nou espai que estarà present en totes les exposicions temporals a partir d’ara. Els llibres que es poden llegir formen part de la seua col·lecció bibliogràfica i aniran canviant cada dues setmanes. En cap cas estaran lligats, com passa normalment amb les lectures en sales d’exposicions, estaran lliures per ser llegits tranquil·lament com si el lector estigués a la sala de consulta o al saló de casa seua. La confiança en el públic és total.

#SofàCabanyal

En el punt de lectura el visitant trobarà dues butaques entapissades amb fotografies de la família Vidal i que han estat batejats com #SofàCabanyal. Aquestes butaques s’han reutilitzat de l’exposició temporal Barres i estels: els valencians i a els Estats Units, que es va celebrar al 2014. En aquella ocasió, una de les butaques estava entapissada amb hamburgueses, després del seu tancament la Biblioteca la va utilitzar i va ser molt coneguda en xarxes socials com #SofàBurguer.

D’aquesta manera, el Museu Valencià d’Etnologia aposta per reutilitzar els elements de la museografia i donar vida a les sales d’exposicions a través de la lectura.

Más información

0 comentarios

0 comentarios

No hay comentarios todavía. ¿Quieres añadir uno?

Escribir un Comentario

Escribir un Comentario

3 + 16 =

art en blanc
ruta del grial massamagrell