caixa popular

Alcàsser aposta per la mobilitat sostenible

Alcàsser aposta per la mobilitat sostenible
14/09/2018 -

L’Ajuntament d’Alcàsser ha posat en marxa un punt de recarrega de vehicles elèctrics, sent així pioner en la comarca en la col·locació d’este servei, que molt prompte serà el present.
Aquest punt de recarrega costa de dos plugs per carregar dos vehicles simultàniament. Esta situat en la Plaça de l’Ajuntament, front al mateix edifici consistorial, i el funcionament es molt senzill. Sols cal baixar l’aplicació de la plataforma corresponent, esta disponible en IOS i en Android, i reservar el teu temps de carrega, endollar el vehicle i esperar fins que es carregue.

Aquesta es una aposta molt ferma des de l’Ajuntament d’Alcàsser i la seua àrea de Medi Ambient per la mobilitat sostenible, que es suma a la motocicleta elèctrica adquirida per als desplaçaments del notificador, les furgonetes elèctriques amb que s’ha dotat a la Brigada d’Obres i Serveis i el vehicle patrulla híbrid de la Policia Local.
L’Ajuntament d’Alcàsser seguirà apostant per la mobilitat sostenible fins renovar tot el seu parc mòbil amb vehicles híbrids o elèctrics.

Más noticias

0 comentarios

0 comentarios

No hay comentarios todavía. ¿Quieres añadir uno?

Escribir un Comentario

Escribir un Comentario

17 − ocho =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal rocafort 2018
nadal 2018
nadal paiporta 2018
Expojove 2018
Nadal Rafelbunyol
Obra Yolo en el teatro escalante
bienal mislata
Talia
Olympia