25n
25N
25N

Es presenta a Madrid el projecte Invat·tur, un dels finalistes a la consecució dels premis de la OMT

Es presenta a Madrid el projecte Invat·tur, un dels finalistes a la consecució dels premis de la OMT
17/01/2017 -

L’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur), els seus projectes i línies de treball són els eixos sobre els quals ha girat la intervenció a Madrid de la directora general de Turisme de la Generalitat Valenciana, Raquel Huete, en un fòrum en el qual han participat els finalistes als premis que cada any concedeix l’Organització Mundial del Turisme (OMT). Després de la seua intervenció, Huete ha participat en una taula redona amb la resta dels 12 finalistes de les quatre candidatures de premis de la OMT.

Entre els dotze finalistes seleccionats dels 139 candidats de 55 països i que representen un 30 % més que l’any anterior, a més de Invat·tur, estan el Ministeri de Turisme d’Egipte, l’Institut costarricense de Turisme i el Ministeri de Turisme de Guanajuato de Mèxic, quatre projectes que competeixen en la categoria de Recerca i Tecnologia.

La OMT premia des de fa tretze anys el treball d’organitzacions i persones de tot el planeta que han treballat per al sector turístic a través de la innovació i el coneixement. La fallada del jurat es donarà a conéixer en una gala que se celebrarà el dimecres 18 de gener.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + un =

torrent