caixa popular

Es manté l'alerta groga per tempestes

Es manté l'alerta groga per tempestes
30/08/2017 -

Arriba finals d’agost i apareixen les pluges. Sembla que l’estiu s’acaba però gens més lluny de la realitat doncs la setmana que ve començarà de nou la calor. Des d’ahir els cels s’han ennuvolat i plou, en algunes zones intensament, ja que han arribat a acumular 5l/m2, la qual cosa ha provocat que AEMET posara l’alerta groga, que de moment es manté. La tempesta d’ahir es va produir a causa del desplaçament molt ràpid d’una banda de precipitacions en sentit sud/nord, la qual cosa va produir les pluges i la tempesta elèctrica.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia per a hui s’esperen “cels nuvolosos o coberts i al llarg del dia es produiran ruixats i tempestes, amb la probabilitat que siguen localment fortes en les zones de l’interior, així com ocasionalment amb calamarsa”. Per la seua banda, les temperatures no experimentaran canvis notables encara que sí un lleuger descens.

Per a l’últim dia del mes, la predicció realitzada per AEMET és de “cels nuvolosos o coberts i episodis de ruixats i tempestes. Al llarg del dia s’aniran obrint clars. Quant a les temperatures continuaran sent semblades a les de hui, fins i tot podrien baixar lleugerament”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats