25n
25N
25N

Ercros signa amb Naturgy un acord de compra d'energia renovable a llarg termini per a les seues fàbriques d'Almussafes i Sabiñánigo

Ercros signa amb Naturgy un acord de compra d'energia renovable a llarg termini per a les seues fàbriques d'Almussafes i Sabiñánigo
18/05/2021 -

Ercros ha assolit un acord de compra d’energia elèctrica a llarg termini (PPA), pel qual Naturgy subministrarà electricitat d’origen renovable a les fàbriques d’Almussafes (València) i Sabiñánigo (Osca).

“Aquest acord reforça el compromís d’Ercros en la seua lluita contra el canvi climàtic i la descarbonització de la seua activitat, que és una de les tres dimensions del pla estratègic, Pla 3D, que hem posat en marxa”, va apuntar el director general de negoci d’Ercros, Agustín Franco.

Per part seua, el director territorial de zona Est de Naturgy, Francisco García Vizcaino, va assenyalar la importància dels acords com el signat amb Ercros per avançar cap a una economia descarbonitzada. “Volem oferir als nostres clients productes i serveis adaptats a les seues necessitats, però que alhora contribuïsquen a la transició energètica”, va explicar.

La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo ocupa 218 treballadors i el 2020 va facturar 97 milions d’euros. Està centrada en la producció de clor, sosa càustica i els derivats clorats hipoclorit sòdic i àcid clorhídric; tauletes per al tractament de l’aigua de piscines; clorit i clorat sòdics; i aigua oxigenada i amoníac. El 58% de la seua producció es destina a l’exportació.

Per part seua, la fàbrica d’Almussafes ocupa 109 persones i l’any passat va facturar 59 milions d’euros. Exporta el 65% de la seua producció, que està centrada en la fabricació de formaldehid, paraformaldehid i resines, que es fan servir principalment en la fabricació de taulers i laminatges, com la gamma ErcrosGreen+, el nivell d’emissions de la qual és similar al de la fusta natural, o com la gamma Ercros Tech, que inclou polímers tècnics destinats a aplicacions d’altes prestacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + un =