25n
Orgull
Orgull

Els equips informàtics cedits per Paiporta arriben als campaments saharauís

Els equips informàtics cedits per Paiporta arriben als campaments saharauís
23/06/2021 -

El material del departament d’Informàtica cedit per l’Ajuntament de Paiporta per als campaments sahrauís ja ha arribat al seu destí.

La donació, que es va fer a l’ONG paiportina Apahu, consistia en sis torres i un portàtil que han servit per a muntar una oficina completa a l’Associació Sahrauí de Víctimes de Mines (ASAVIM) i també per modernitzar i digitalitzar la gestió del centre de joventut i d’esport local.

El ministre sahrauí de Joventut i Esport, Musa Salma, ha transmés a través d’un missatge d’àudio, el seu agraïment a la Regidoria d’Innovació i a Paiporta per aquest gest, remarcant la importància d’aquest tipus d’aportacions en un moment amb problemes i dificultats en les fronteres i gran carència de material i suport, que pateix especialment la joventut.

“Ens dóna molta satisfacció i alegria veure com la nostra ajuda es materialitza. Aquest tipus de gests són els que donen sentit a la nostra feina diària, i continuarem col·laborant i aportant amb tot el que puguem”, ha conclòs la regidora d’Innovació, Mª Jesús López.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − tres =