25n
25N
25N

Un equip tècnic assumeix la gestora de Podem després de l'eixida d'Estañ

Un equip tècnic assumeix la gestora de Podem després de l'eixida d'Estañ
18/11/2019 -

Un equip tècnic assumirà la gestora de Podem, després de l’eixida d’Antonio Estañ com a secretari general, i prepararà la III Assemblea valenciana del partit morat, màxim òrgan de la formació, que determinarà les seues línies estratègiques i escometrà la renovació dels òrgans de direcció.

L’executiva de Podemos ha ratificat aquest dilluns la proposta d’equip tècnic acordada entre la direcció autonòmica i estatal, que ha de dissenyar el procés de la III Assemblea de Podem, prevista al principi per a octubre i que va ser posposada a conseqüència de la convocatòria electoral del passat 10 de novembre.

L’equip tècnic assumeix la gestió del partit fins a l’assemblea i està format per Lidia Montero, Anabel Mateu, Naiara Davó, Pilar Lima, Angela Ballester, Pau Sanz i Pau Vivas.

Segons Podem, “d’aquesta manera el partit escometrà la renovació dels seus òrgans una vegada tancat el cicle electoral, per a afrontar aquesta nova etapa en la qual Podem forma part del Consell i en la qual ara s’obri una oportunitat clau per al país, amb l’esperança d’un govern de coalició que comence a solucionar els problemes que portem arrossegant dècades i ens prepare per als reptes del futur”.

El fins ara secretari general de Podem, Antonio Estañ, ha anunciat aquest dilluns en xarxes socials que deixa el càrrec, a la reelecció del qual ja havia anunciat que no es presentaria, amb la finalitat que un equip “amb energies renovades” lidere la nova etapa després del cicle electoral.

Estañ assenyala que hi ha una “oportunitat clau” per al país “amb l’esperança d’un govern de coalició que comence a solucionar els problemes que portem arrossegant dècades i ens prepare per als reptes del futur”. En aquest punt, veu “fonamental” que aqueix govern “estiga espentat pels territoris i les experiències de govern positives”.

Si escau, recorda que ja va fer pública la seua intenció de no presentar-se a la reelecció en l’assemblea, després de dos anys i mig com a secretari general que considera que han sigut “molt intensos” i en els quals “malgrat les dificultats i als errors, crec que podem estar orgullosos del que hem aconseguit”, recalca.

“Ho dic amb humilitat, però també amb la convicció que el nostre paper és clau en la construcció d’una Comunitat Valenciana que deixe arrere els errors del passat i siga un model de futur, també per a Espanya”, apunta Estañ.

Al seu judici, aquest procés “necessitarà (està necessitant) de molta faena i, fonamentalment, d’aprendre a superar les limitacions i contradiccions que ja ens estem trobant”. En aquesta línia sosté que, una vegada finalitzat el cicle electoral, “és important que, un equip diferent, amb energies renovades, lidere aquesta nova etapa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna