caixa popular

El guionista de'Epi i Blas confirma ara que sí eren parella

El guionista de'Epi i Blas confirma ara que sí eren parella
18/09/2018 -

Epi i Blas, dos dels personatges més emblemàtics del mític programa infantil ”Barrio Sésamo’, eren parella. Així ho ha confirmat ara Mark Saltzman, guionista del programa, que en una recent entrevista assegura que ell sempre va pensar en els dos personatges com una parella.

“Quan escrivia Epi i Blas (Ernie and Bert en la seua versió en anglés), quan pensava en ells, eren parella. No tenia una altra forma de concebre’ls, de contextualitzar-los”, assenyala el guionista en declaracions a queerty.com en les quals recorda que molts dels seus amics i coneguts es referien Arnold Gassman, el muntador de cinema que va ser la seua parella molts anys, i a ell com Epi i Blas.

En aquest sentit, el guionista assenyala que ja havia iniciat la seua relació amb Gassman quan va arribar a l’equip de Barri Sèsam, així que va traslladar molts dels aspectes tant de la seua personalitat com de la seua parella a tots dos personatges. “Jo era més com Epi, el bromista i caòtic. I Arnold, com a editor de cinema, l’ordenat (…) Vaig portar aqueixa dinàmica als personatges”, apunta.

La suposada relació entre Epi i Blas ha sigut sempre un tema recurrent. De fet, el juny de 2013 el setmanari The New Yorker va utilitzar una imatge dels dos personatges per a il·lustrar la seua portada sobre la decisió del Tribunal Suprem dels Estats Units a favor dels matrimonis homosexuals.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + un =