25n
25N
25N

L'EPA de Benetússer reprén l'activitat

L'EPA de Benetússer reprén l'activitat
09/04/2021 -

A partir del pròxim dimarts, 13 d’abril, l’Escola d’Adults de Benetússer reprendrà totes les seues classes amb l’objectiu de completar la formació de l’alumnat matriculat fins al final de curs. Es tracta d’una decisió presa per l’ajuntament, a través de la seua àrea d’Educació, arran de la millora i estabilització de les dades de contagi experimentats durant les últimes setmanes en el municipi. El primer pas per a reprendre les classes va començar a principis del mes de març quan el consistori va decretar la represa de les activitats relatives a l’aprenentatge d’idiomes, com és el cas de les classes d’anglés, d’espanyol per a immigrants i de valencià de segon grau. I aquest procés de retorn es completarà a partir de la setmana vinent quan l’EPA aculla de nou al seu alumnat de formació bàsica i alfabetització, així com als usuaris i usuàries d’una àmplia oferta de tallers artístics que engloben disciplines com a dibuix, pintura, ceràmica i fotografia digital. “Estàvem desitjant poder reprendre la nostra formació per a adults, ja que sabem que aquestes classes són importants per a moltes persones de Benetússer que volen continuar aprenent i completant els seus coneixements amb els nostres cursos”, assenyala la regidora d’Educació, Ana Martín.

Cal destacar, a més, que l’alumnat retornarà a unes instal·lacions que han sigut condicionades durant els últims mesos d’aturada formativa, temps que el consistori va aprofitar per a realitzar la millora dels equipaments educatius de l’escola gràcies a la concessió d’una subvenció per part de la Diputació de València que ha ascendit a un total de 38.000 euros. Així, s’ha procedit a l’adequació d’un dels banys del centre, al pintat de parets i al recanvi dels finestrals per a l’aïllament tèrmic de l’edifici per a garantir la seua eficiència energètica. A més, per a completar la posada a punt del centre, s’han instal·lat sistemes de calefacció i aire condicionat en les diverses aules.

Benetússer, un municipi que aposta per la formació a qualsevol edat

A la reactivació de les activitats formatives presencials, se suma també la represa de les conferències d’Unisocietat, resultat de la col·laboració del consistori i la Universitat de València. D’aquesta manera, el pròxim 14 d’abril a les 19 hores, la sala d’actes de l’ajuntament acollirà la ponència ‘Tots hauríem de ser feministes. Estratègies per a l’ús inclusiu de la llengua’ a càrrec de Gora Zaragoza Ninet del Departamento de Filologia Anglesa i Alemanya de la UV. Es tracta d’un esdeveniment gratuït que comptarà amb aforament limitat i amb el compliment de totes les mesures estipulades per les autoritats sanitàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

museo prehistoria
museo prehistoria