25n
25N
25N

"enX@ARXAts per tu", l'oferta de xarxes socials de la Policia Local d'Alboraia

"enX@ARXAts per tu", l'oferta de xarxes socials de la Policia Local d'Alboraia
10/03/2017 -

La Policia Local d’Alboraia ha completat la seua presència oficial en les xarxes socials d’Internet. Els comptes de Facebook, Twitter i Instagram componen l’oferta “enX@ARXAts per tu”, una iniciativa que pretén informar els seguidors i veïns de la localitat sobretot el que siga d’interés policial.

D’aquesta manera, el ciutadà d’Alboraia pot estar assabentat d’aquells serveis rellevants que realitzen les forces de seguretat del municipi per a garantir la seguretat, els operatius especials per actes festius, recorreguts, estacionaments prohibits, corts de carrers i alternatives de trànsit. Així mateix, s’ofereixen consells d’autoprotecció personal i es publiquen les alertes oficials davant qualsevol situació d’emergència (pluja, vent, temporal marítim, etc.).

Per a poder accedir a elles, únicament cal cercar en Facebook “polialboraya”; en Twitter, responen al nom de @polialboraya; mentre que en Instagram es poden localitzar per “plalboraya”.

No obstant això, la Policia Local d’Alboraia recorda que aquests comptes no són vies per a tractar emergències. Aquestes hauran de ser avisades a través del telèfon 96 185 6000, donada la seua urgència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =

museo prehistoria
museo prehistoria