caixa popular

Envelliment actiu en Alfafar

Envelliment actiu en Alfafar
03/10/2017 -

Des de l’àrea de Majors de l’Ajuntament d’Alfafar i amb motiu de la Setmana del Major, s’ha dut a terme una jornada d’envelliment actiu per a totes les persones majors del municipi.

Dins del programa “Més vida als anys”, es troben diferents tallers dedicats a les i els majors d’Alfafar amb l’objectiu d’aconseguir un envelliment actiu. Aquesta jornada s’ha desenvolupat en el Parc de les Palmeres del municipi, donant-se a conéixer els diferents tallers organitzats des de la regidoria de Majors durant tot l’any. Durant el matí s’han mostrat al públic assistent les activitats que es realitzen perquè la població poguera veure de prop en què consisteixen, algunes fins i tot van fer participar els assistents mitjançant classes in situ, per a poder participar d’aquestes, est va ser el cas per exemple del taitxí.

El matí ha estat ple participació i informació, ja que és un projecte molt important per a la població més major del municipi. Amb aquests tallers segueixen exercint el cos i també la ment, podent d’aquesta manera, seguir amb una vida saludable afavorint l’envelliment.

Aquest tipus d’activitats es desenvolupen per a aconseguir una major i millor qualitat de vida de les persones majors del municipi, donant-los l’oportunitat de seguir formant-se o practicant algun exercici.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios