25n
25N
25N

Les candidatures a l’alcaldia de Godella exposen les seues propostes en la ràdio municipal

Les candidatures a l’alcaldia de Godella exposen les seues propostes en la ràdio municipal
13/05/2019 -

Els sis candidats i candidates a l’alcaldia de Godella han passat pels micròfons de Ràdio Godella per exposar els programes electorals dels seus respectius partits, com a prèvia al debat que el proper dijous 16 de maig es celebrarà a les 19:30 h en el saló de plens de l’Ajuntament, i que estarà obert a tota la ciutadania que vulga assistir com a públic.

Els candidats i candidates que han participat, i les entrevistes dels quals es poden vore al canal de Youtube de l’Ajuntament de Godella, són els següents: José María Musoles Granada (PP), Eva Pilar Sanchis Bargues (Compromís), Irene Ferré Manzanero (Unides Podem-EUPV), María Teresa Bueso Marqués (PSOE), Francisco Javier Beltrán Giner (Ciudadanos) i Carlos Javier Carles Martí (Contigo Somos Democracia).

A més, estes entrevistes s’emetran en la 98.0 fm Ràdio Godella, amb els següents horaris:

  • Carlos J. Carles Martí (Contigo Somos Democracia): dilluns 13 de maig a les 17 h i a les 22 h.
  • Francisco Javier Beltrán Giner (Ciudadanos): dilluns 13 de maig a les 18 h i a les 23 h.
  • María Teresa Bueso Marqués (PSOE): dimarts 14 de maig a les 17 h i a les 22 h.
  • Irene Ferré Manzanero (Unides Podem-EUPV): dimarts 14 de maig a les 18 h i a les 23 h.
  • Eva Pilar Sanchis Bargues (Compromís): dimecres 15 de maig a les 17 h i a les 22 h.
  • José María Musoles Granada (PP): dimecres 15 de maig a les 18 h i a les 23 h.

Pel que fa al debat, cal recordar que cada polític tindrà tres intervencions. La primera d’elles, en ordre creixent de número de vots, serà de 5 minuts. Seguidament hi haurà un torn de rèplica de 3 minuts en què els participants intervindran en ordre decreixent de número de vots. I, per últim, un últim parlament final de 4 minuts, en ordre creixent de número de vots.

La ciutadania, que ocuparà el pati de butaques, tindrà l’oportunitat de reomplir uns formularis per realitzar preguntes als candidats i candidates. Estes preguntes no es contestaran durant el debat, sinó que el propi veí o veïna triarà la manera en què vulga rebre la resposta: per escrit, per telèfon o mitjançant una reunió.

Tant les entrevistes com el debat electoral pretenen ser una prèvia per explicar a la ciutadania quines són les distintes opcions polítiques de cara a les eleccions municipals del proper diumenge 26 de maig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =