25n
25N
25N

Pascual Martínez: "Continuarem impulsant unes festes participatives que promocionen el talent de Torrent"

”M’agradaria fomentar la música en directe amb nous festivals, a més del Rockejat que ja s’ha consolidat”

Foto: Ajuntament de Torrent

Pascual Martínez: "Continuarem impulsant unes festes participatives que promocionen el talent de Torrent"
19/07/2019 -

Pascual Martínez afronta el nou càrrec com a regidor de Torrent amb il·lusió. Al capdavant de l’àrea de Ciutadania amb Festes, Falles i Participació Ciutadana o, com ell mateix la defineix, “la regidoria de la felicitat”, és conscient que “cal treballar molt, i més aterrant enmig d’un volcà en erupció com és Torrent és festes, però la veritat és que estic molt il·lusionat i amb moltes propostes al cap”.

A penes porta un mes liderant la regidoria, però ja té clares algunes de les línies en les quals li agradaria treballar. “La nostra idea és continuar prevalent unes festes participatives, populars i donant-li prioritat al talent que hi ha a Torrent, però també ampliant el ventall de l’oferta cultural, per exemple, amb algun festival de música indie o de hip-hop, a part del Rockejat que ja s’ha consolidat; però també estudiar quins formats podem impulsar per a arribar a més públic sense tirar de talonari, com podria ser la creació d’un festival infantil, per posar-te un exemple”.

I és que encara que Pascual Martínez acaba d’aterrar a l’ajuntament, la veritat és que, com assegura, “és una de les coses més boniques que m’ha passat en la vida”. Per això, no s’oblida d’agrair a l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, la confiança depositada en ell. “Estic prejubilat del meu treball, i estava a la recerca d’una nova aventura que estiguera relacionada amb el voluntariat o el servei públic, i se’m va presentar aquesta oportunitat amb la qual estic encantat, i amb la qual crec que és necessari tindre vocació”.

M’ha canviat la vida directament“, afig. “Aquesta regidoria té una part molt important de relació humana, i la veritat és que, en només un mes, ja m’he adonat que la gent m’aportarà més del que els puc aportar, però per descomptat l’intentaré i, sobretot, intentaré que la gent estiga contenta perquè jo crec en la màxima que un és més feliç quan fa feliços als altres”.

A punt de començar les festes de Torrent 2019 espera “palpar com participa i gaudeix la gent de tot el que hi ha preparat. L’altre dia l’alcalde deia que a Torrent no calia fer una festa de talonari, sinó una festa de tots i per a tots, una festa participativa, una festa en la qual es donara protagonisme a tot aquell que tinga alguna cosa per a oferir al poble, i és el que s’ha fet”.

Les festes de Torrent començaran el pròxim 24 de juliol, però aquest dissabte la festa inundarà ja els carrers de la ciutat. “Jo he viscut la festa des de diferents vessants, però fins que no estàs dins no saps la dimensió. Aquest dissabte, per exemple, el Pantano celebra el seu aniversari; també serà un dia històric per a les bandes de música de Torrent que, per primera vegada, realitzaran el ‘Concert a dos bandes’; però és que els hospitalaris celebren el seu 25 aniversari amb un sopar de gala i, a més, hi ha Rockejat. I tot això en el dissabte previ al que comencen les festes. Amb això, el que vull dir és que hi ha un moviment social molt important a Torrent”.

El regidor Pascual Martínez comença aquesta nova etapa política amb ganes de transformar la part més festiva de Torrent. “Vull impulsar més la música en directe i el talent que tenim a Torrent, que és molt”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − 1 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020