25n
25N
25N

Paco Comes: "Les persones i les famílies són una prioritat per a les polítiques de Massanassa"

“El primer és continuar escoltant a la gent, estar al seu costat i tindre la porta oberta, que és el que sempre hem fet”

Paco Comes: "Les persones i les famílies són una prioritat per a les polítiques de Massanassa"
30/07/2019 -

Paco Comes torna a posar-se al capdavant de l’Ajuntament de Massanassa després d’haver-se convertit en el candidat amb més suport de la localitat, aconseguint la majoria absoluta amb un total de 7 regidors, que van convertir al Partit Popular en la formació política més votada. “Esperàvem tindre bons resultats pel treball fet en els últims quatre anys, i pel projecte que presentarem al poble”, però, sens dubte, els resultats de les eleccions van ser “una gran sorpresa i, naturalment, una gran alegria”.

Ara, com explica Paco Comes a València Extra, “el primer és continuar escoltant a la gent, estar al seu costat i tindre la porta oberta, que és el que sempre hem fet” perquè, afig, “el nostre projecte està obert a consens i a la participació pel bé dels nostres veïns i veïnes”.

En la passada legislatura, Paco Comes va dur a terme diferents projectes amb l’únic objectiu de “millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Massanassa”, i el va aconseguir. Així, mesures com el xec bebé, les beques per a estudiants o polítiques de foment d’ocupació van ser algunes de les iniciatives de les quals l’alcalde de Massanassa se sent més orgull. No obstant això, hi ha moltes més.

La passada legislatura vam fer projectes molt il·lusionants, com la construcció de la coberta de la pista polivalent del Poliesportiu; la nova piscina; els paellers; el parc de Faitanar; la semipeatonalització dels vials dels col·legis públics; o la Plaça Constitució o el carrer Major. Obres que han millorat la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, apunta Paco Comes que, afig, sentir-se orgullós “del seu ús per part de famílies, joves o, per exemple, dels 496 xiquets i xiquetes que, ara, poden gaudir amb més qualitat de la pista polivalent a l’Escola d’Estiu”.

Però el canvi de Massanassa no es deté ací. I és que per a aquests quatre anys que queden al davant, Paco Comes ja té clar les línies en les quals continuar treballant. “Continuarem amb les noves fases d’ampliació de l’edifici de l’Ajuntament per a millorar la qualitat d’atenció a la ciutadania; dotarem d’aules de música i de reunió l’Auditori Salvador Seguí; o construirem el parc Multiaventura en el Poliesportiu”.

Així i tot, l’alcalde de Massanassa té molt present que “les persones i les famílies són una prioritat”. Per això, en aquesta legislatura es continuarà apostant “tant per programes de foment d’ocupació, com per diferents ajudes i subvencions, com l’increment del xec bebé, les ajudes al transport universitari o per a la matrícula per als títols d’idiomes o per als esportistes d’elit de la localitat”.

En definitiva, “nosaltres hem presentat un programa realista, obert a les necessitats i demandes que vagen sorgint per part dels veïns i veïnes”, conclou Paco Comes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =