25n
25N
25N

Entregats els premis al rendiment acadèmic i a l'afany de superació de Picassent

Entregats els premis al rendiment acadèmic i a l'afany de superació de Picassent
19/06/2019 -

L’alumnat de 6é de primària ha rebut el diploma que els acredita amb aquest reconeixement pel seu rendiment acadèmic i afany de superació al llarg de l’etapa de primària. Va ser l’alcaldessa, Conxa Garcia, i la regidora de l’àrea d’Educació, Belen Bernat les encarregades de fer entrega d’aquesta menció, que va omplir de satisfacció i orgull no només a l’alumnat sinó també a totes les persones presents.

A l’acte també van estar presents les famílies de l’alumnat i els directors i directores dels centres educatius. Els guardonats i guardonades enguany són:

CEIP Príncep d’Espanya

Ruben Maset Rodrigo, Laura Martín Martín, M. Amparo Fernández Julve, Marina López Grau, Valle Arroyo Díaz-Cacho, Laura Del Amo Calle.

CEIP Mare de Déu de Vallivana

Nerea de la Poza Ponce, Marcos Fernández López, Laura Navarro López, Aitana Fillol Olivares, Blanca Valiente López, Javier Albert Núñez, Ángel Veguer Acevedo, Álvaro Aguilar Alonso, Antonio López García.

CEIP Sant Ignasi de Loiola

Sandra Monteagudo Correas, David Alcántara Jerez, Pascual Bascuñana Martorell, Nerea San Miguel García, Ismael Congo Mina, Lisette Reyes Heredia.

Col·legi Sant Cristòfor Màrtir

David Ortega Verde, Elena Cuenca Cebriá, Letizia Diago Moreno, Irene Laza Alemany, Alejandro Reinal Tronchoni, Sofía Riera Gavaldá.

D’aquesta manera, i un a un, varen ser entregats els diplomes acreditatius a cadascun dels premiats i premiades. L’alcaldessa, Conxa Garcia, va destacar no només l’esforç de l’alumnat, sinó també del professorat i de les famílies de l’alumnat, «Este reconeixement és extensiu també a les vostres famílies, pel suport que dia rere dia vos ofereixen i també al professorat, pel seu treball en la docència i en l’educació de les persones», va manifestar la primera edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + dinou =

Informacion coronavirus