25n
25N
25N

L'Ajuntament comença el lliurament del Segell Establiment Segur Paterna als locals protegits enfront de la COVID-19

L'Ajuntament comença el lliurament del Segell Establiment Segur Paterna als locals protegits enfront de la COVID-19
13/08/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha començat aquesta setmana a entregar el “Segell Establiment Segur Paterna”, un distintiu que té com a objectiu donar visibilitat i reconéixer públicament a aquells locals comercials i de serveis de la ciutat que adopten les mesures adequades de seguretat i higièniques sanitàries necessàries per a evitar la propagació del coronavirus entre la població.

Quasi una vintena d’establiments han obtingut ja aquesta certificació, adherint-se al programa amb una Declaració Responsable en la qual es comprometen a complir amb el Protocol de Bones Pràctiques que des del consistori s’ha elaborat per a establir comportaments i mesures que ajuden a la reactivació de les micropimes, generant confiança entre els clients.

L’Ajuntament de Paterna ha creat una sèrie d’eines d’avaluació que asseguren que els establiments adherits compleixen amb tots els requisits del protocol.

Entre aquestes actuacions, hi ha auditories presencials aleatòries en els locals, auditories “client misteriós” o la posada en marxa d’un canal “en línia” en el qual qualsevol persona podrà comunicar, si és procedent, les deficiències en relació amb el compliment dels fins del programa per part de les empreses adherides.

Els locals interessats poden trobar tota la informació en la web municipal, en l’apartat comerços protegits, en el qual també es pot consultar la llista de comerços que ja tenen el distintiu.

Els establiments que se sumen al programa sol·licitant reben un Segell Distintiu que hauran de col·locar en una zona visible de l’establiment, així com material gràfic per a usar en els seus canals de comunicació en línia.

Aquesta iniciativa forma part del Pla de Reactivació Econòmica de Paterna (PREP), amb el qual l’Ajuntament busca millorar la salubritat pública al mateix temps que dóna suport a la reactivació econòmica local i la recuperació de la demanda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 5 =