caixa popular

Maite Girau presideix el lliurament de premis del programa escolar 'Compartim trucs'

Maite Girau presideix el lliurament de premis del programa escolar 'Compartim trucs'
07/06/2017 -

Un total de 38 alumnes del col·legi públic Pare Català han rebut aquest matí en l’Hemicicle Municipal un diploma acreditatiu de la seua participació en el programa de tutorització entre iguals “Compartim trucs”, impulsat per les regidories d’Esports i Educació. A més, la regidora Maite Girau, que ha presidit l’acte, els ha lliurat un abonament perquè gaudisquen gratuïtament de les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Benimaclet durant el mes de juliol.

“L’escola Pública Pare Català desenvolupa un programa, “Compartim trucs”, de tutorització entre iguals que és tan interessant com innovador. Es va iniciar el curs passat, 2015-2016 i van participar-hi quatre xiquets, però aquest any el programa s’ha consolidat, ha crescut i hi han participat 38 xiquetes i xiquets. Compta amb el suport de les regidories d’Educació i Esports, que han lliurat als participants uns abonaments perquè puguen gaudir durant el mes de juliol de la piscina i la resta de les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Benimaclet”, ha explicat la regidora Maite Girau després del lliurament de diplomes i després que les alumnes i els alumnes de 5é i 6é han relatat la seua experiència com a tutors d’altres companys de col·legi de cursos inferiors.

“A través del programa Compartim trucs, els alumnes i les alumnes més majors ajuden uns altres més xicotets i els ensenyen una sèrie de “trucs” escolars que puguen servir-los per a un millor aprenentatge i una major integració en el centre”, ha comentat la promotora d’aquesta proposta pedagògica de tutorització entre iguals per a alumnes d’ensenyament primari i ensenyament infantil, María José Bataller. “Els majors ensenyen els xicotets a posar en pràctica valors que van els seran molt útils per saber ser i saber estar”.

En l’acte de lliurament ha participat el president de l’Associació de Veïns de Benimaclet, on es troba el col·legi públic Pare Català, Antonio Pérez. “És un goig estar ací, compartint aquest acte amb els qui són el nostre futur, i celebrant l’èxit de programes com Compartim trucs, que semblen xicotets però que es fan grans”

Per la seua banda, la directora del centre, Mertxe Jiménez, s’ha referit al “canvi qualitatiu que està havent-hi a l’escola pública valenciana”, del que ha puntualitzat que “solament és possible amb alumnes tan divertits, tan lliures i amb tantes ganes d’aprendre com els que hui estan ací, educats en la generositat, la solidaritat i l’altruisme”.

Maite Girau els ha donat l’enhorabona tant a les alumnes i els alumnes com als professors i professores i pares i mares que omplien l’Hemicicle, per la seua contribució per a “construir una societat millor inculcant als més menudes estratègies i recursos per a la vida que heu d’aprendre a utilitzar”.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + nou =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris