Lliurament dels premis del concurs 'K me cuentas'

Lliurament dels premis del concurs 'K me cuentas'
12/06/2019 -

La regidora en funcions de Sanitat i Salut, Maite Girau, ha presidit hui l’acte de lliurament de premis de la 7a edició del Concurs «K me cuentas», dedicat a l’ús responsable de les tecnologies. El certamen està organitzat pel Pla Municipal de Drogodependències i Altres Trastorns Addictius (PMD / UPCCA) de la Regidoria de Sanitat.

Girau ha entregat els premis als guanyadors i les guanyadores del 7é concurs, en un acte al qual han assistit el professorat i familiars dels i de les alumnes que han resultat premiats. El lliurament dels guardons s’ha realitzat en les dependències municipals del carrer Amadeu de Savoia (antiga Tabacalera), en els quals també s’exhibeixen els treballs presentats a aquesta edició. El certamen estava obert a escolars del municipi de València amb edats entre els 11 i els 18 anys (Educació Secundària), que han presentat un total de 153 treballs.

Des del PMD s’ha destacat la col·laboració del professorat dels centres educatius del municipi de València en la realització del concurs. Tal com ha subratllat la regidora Girau, «aquesta iniciativa suposa un mitjà perquè l’alumnat conega i puga actuar amb precaució i responsabilitat davant dels riscos que comporta la utilització de les tecnologies de forma no adequada».

Cal tindre en compte que el desconeixement o el mal ús de les tecnologies pot sotmetre els menors a riscos variats (com ara els possibles casos de sexting, ciberassetjament, grooming, o robatori d’identitat, entre altres). De manera paral·lela, el concurs permet conéixer de primera mà el punt de vista de la joventut sobre aquest assumpte, i dóna motiu al fet que també els adults puguen qüestionar-se els canvis que ha ocasionat la irrupció de les tecnologies en el dia a dia.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − cinc =

Semana de la movilidad de valencia 2019
turismo salou