25n
25N
25N

Aquest dissabte tindrà lloc l'acte de lliurament dels premis Alfons Roig d'arts visuals

L’edició d’enguany entrega un premi al millor projecte artístic i un altre que reconeix la millor trajectòria artística

Aquest dissabte tindrà lloc l'acte de lliurament dels premis Alfons Roig d'arts visuals
13/11/2020 -

A proposta de l’àrea de Cultura de la Diputació de València, i amb la col·laboració de l’ajuntament de Llutxent, aquest dissabte a la nit tindrà lloc, al monestir de Corpus Christi de Llutxent, l’acte de lliurament dels premis d’Arts Visuals Alfons Roig.

Una convocatòria que enguany té una doble modalitat. Per un costat, i mitjançant la fórmula de concurs, es decidirà quin serà el premi al millor projecte artístic, que podrà ser realitzat i presentat al llarg de 2021. La convocatòria d’enguany ha arreplegat fins a 22 projectes a concurs.

Per un altre costat, i a proposta d’un jurat d’especialistes, es lliurarà el premi a la trajectòria artística. El jurat de l’edició 2020 ha estat format per reconeguts professionals de l’art modern i contemporani: Manuel Borja-Villel, director Museo Reina Sofía, Madrid; Ferran Barenblit, MACBA de Barcelona; Nekane Aramburu, Es Baluard de Palma de Mallorca; Vicent Todolí, exdirector de l’IVAM i de la Tate Modern; Elena Juncosa, directora Fundació Mas Miró.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − un =