caixa popular

Entrades gratis en el Dia Internacional dels Museus i la Nit Europea 2018 a València

Aquesta jornada se celebra des de 1977. Enguany serà el pròxim 18 i 19 de maig

Entrades gratis en el Dia Internacional dels Museus i la Nit Europea 2018 a València
10/05/2018 -

El Dia Internacional del Museu 2018 i la Nit Europea dels Museus 2018 tornen a València els pròxims dies 18 i 19 de maig de 2018 amb entrades gratuïtes a tots els museus i monuments municipals.

El Dia Internacional del Museu se celebra cada any des de 1977 i aquesta vegada la temàtica triada girarà entorn del tema “Museus hiperconectados: enfocaments nous, públics nous”. La Nit Europea dels Museus, per la seua banda, se celebra des de 2005, i aquesta és la XIV edició.

Per açò, el dissabte obriran fins a les 00:00 hores la Llotja, el Centre Arqueològic de la Almoina, el Almudín i el Museu de la Ciutat. Es podrà visitar les Torres de Serrans, de Quart, la Llotja, les Atarazanas, el Almudín, la Galeria del Tossal, les Cases Museus Benlliure, Concha Piquer i Blasco Ibáñez, la Almoina, la Cripta de Sant Vicent, el Museu d’Història, el Museu de la Ciutat, el Palau de Cervelló i el Museu Històric Municipal.

És un dels esdeveniments culturals més esperats i celebrats durant tot l’any en la ciutat. Durant aquests dies els visitants podran gaudir d’esdeveniments gratuïts que conviden als assistents a descobrir els secrets que es troben ocults en els museus de València. A més de les visites habituals, hauran activitats complementàries dirigides al públic en general.

Es tracta, per tant, d’una oportunitat única de descobrir la importància cultural de la ciutat i, també, de promoure iniciatives per part de les institucions per a incrementar el diàleg entre aquestes i els professionals de diferents disciplines i especialitats relacionades.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − cinc =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris