25n
25N
25N

Exposició del Ninot 2020: quan pots anar a visitar-la

L’Exposició del Ninot de València se situa per cinqué any consecutiu a la Ciutat de les Arts i les Ciències i tindrà entrades a preus populars

Exposició del Ninot 2020: quan pots anar a visitar-la
27/02/2020 -

L’Exposició del Ninot de València 2020 va obrir les seues portes el passat 1 de febrer i, des de llavors, són centenars les persones que han passat pels seus salons per a conéixer quins són les figures candidates a salvar-se de les flames el pròxim 19 de març.

La sala Arqueries del Museu Príncep Felip, a la Ciutat de les Arts i les Ciències, ha acollit per cinqué any consecutiu tota la sàtira, l’acidesa i l’humor dels artistes valencians. Fins a 700 ninots, entre grans i infantils, estan exposats en aquest representatiu enclavament perquè siguen els visitants els qui decidisquen sobre la seua destinació.

“És una alegria portar ací per cinqué any consecutiu l’Exposició del Ninot, perquè donem un marc que és el que es mereixen les nostres Falles. Un expositor que és icona i figura mundial” declarava durant la inauguració el director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal.

Cal recordar que l’Exposició del Ninot és un acte que remunta el seu origen a les Falles de 1934. Durant eixe any, els soterranis del Mercat Central van acollir els ninots que més agradaven de cada comissió, perquè fora el jurat popular qui decidira quin calia indultar. Des de llavors, tots els favorits i, per tant, salvats de les flames, han passat a formar part del Museu Faller.

L’Exposició del Ninot és un gran aperitiu per a obrir boca de cara a les Falles 2020, però no és l’únic acte que tindrà lloc durant la programació de les Falles de València. La gran Cridà serà a les Torres de Serrano a les 20 hores, i el dia 7 de març a les 17.30 serà la Cavalcada del Ninot. A més, cada dia de l’1 al 19 de març es dispararan mascletaes a la Plaça de l’Ajuntament.

Horari de l’Exposició del Ninot 2020

L’exposició està oberta de dilluns a dijous, en l’horari de 10.00 del matí a 20.00, i de divendres a diumenge de 10.00 a 21.00. Els ninots infantils estaran exposats fins al dissabte 14 de març a les 15 hores, i els majors fins al diumenge 15 també a la mateixa hora.

On està l’Exposició del Ninot de València

A la sala Arqueries del Museu Príncep Felip, a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Com votar al ninot indultat?

L’entrada té un codi de barres que dona dret a usar els ordinadors de votació. Una vegada s’ha accedit a ells, cal indicar el número del ninot que es vol salvar.

Entrades per a l’exposició del ninot 2020

El preu de l’entrada general a l’Exposició del Ninot de València costa 3 euros. Els grups grans superiors a 20 persones costaran 2 euros per cap, i per als grups amb discapacitat 1,50. Els menors de 4 a 12 anys i majors de 65 també gaudiran d’una entrada d’1,50 euros. Els menors de 4 anys entraran gratis, i també les comissions falleres, les persones amb carnet faller, els artistes, els membres de la Junta Central i els Guies Oficials de turisme.

L’entrada dona dret també a visitar el Museu Faller. A més, per un preu únic de cinc euros, també es podrà entrar al Museu de les Ciències o l’Hemisfèric.

L’entrada es pot comprar tant en les taquilles físiques de la Ciutat de les Arts i les Ciències com en les plataformes de venda en línia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =