caixa popular

La revenda triplica el preu dels Concerts de Vivers

La Unió de Consumidors ha denunciat la pujada de preu davant la Fiscalia Provincial

Concerts de Vivers 2017

La revenda triplica el preu dels Concerts de Vivers
17/05/2018 -

Fa unes setmanes, s’anunciava el cartell dels Concerts de Vivers, un dels esdeveniments més demandats de la Gran Fira. A partir d’eixe moment, els interessats ja podien començar a comprar les seues entrades, a través de la pàgina web oficial www.concertsdevivers.com, amb preus que oscil·len entre els 10 euros i els 35 euros, més el 10% de les despeses de gestió, depenent del concert, ja que, enguany, hi ha hagut una aposta important per artistes del panorama internacional.

Poc ha tardat a aparéixer la revenda. Així, des de la Unió de Consumidors de València ja ha denunciat davant la Fiscalia Provincial l’alarmant pujada del preu de les entrades que, en alguns casos, arriba a triplicar el preu de l’entrada oficial. Una situació que, a través d’un comunicat, han volgut alertar a la ciutadania. I és que asseguren que ‘estan oferint entrades que oscil·len entre els 35 euros i 105 euros, més el 20%, o fins i tot el 40%, en concepte de despeses de gestió i taxes. Un mateix concert costa en la pàgina oficial 25,30 euros, i en viagogo 77 euros’.

La Unió de Consumidors es banya, i assenyala a diverses pàgines web, com shuthub.es o viagogo.es, que es dediquen a la compravenda d’espectacles musicals i esportius. En el cas dels Concerts de Vivers, al no mantenir un acord de col·laboració amb l’entitat organitzadora, revenen les entrades, que terceres persones ja han adquirit a través de la pàgina oficial, a preus molt superiors, afegint ‘elevades taxes i despeses de gestió’.

L’Ajuntament de València ha tornat a organitzar una programació de luxe per als famosos concerts de la Gran Fira. Artistes reconeguts del panorama local, nacional i internacional passaran per l’escenari dels Jardins de Vivers per a fer màgiques les nits de juliol. Iván Ferreiro, Niña Pastori, Morat, Arkano, Rozalén, Los Secretos o Rosendo són alguns dels artistes que conformen el cartell d’enguany.

I per a gaudir de la bona música, a preus raonables, des de la Unió de Consumidors recomanen ‘adquirir sempre les entrades en pàgines web oficials o autoritzades pels organitzadors dels esdeveniments’. La UCV ha sol·licitat a la Fiscalia ‘que investigue les activitats d’aquestes plataformes que no solament estan facilitant la revenda d’entrades, que no està permesa, sinó que està incomplint la informació que ha de facilitar-se al consumidor, i provocant un greu perjudici a la ciutadania’ al lucrar-se a costa dels recursos de l’Administració.

I és que, tal com asseguren en el comunicat, aquest encariment de preu provoca un important perjudici econòmic a l’Administració, i a la ciutadania, ja que ‘el cost dels concerts està sufragat en part, mitjançant diners públics, a fi de promocionar un esdeveniment cultural i facilitar l’accés a la ciutadania a aquestes activitats a un preu més assequible’. Finalment, alerten que aquestes plataformes podrien incomplir la normativa de defensa de protecció de dades, a més de no oferir cap garantia que es tracte d’una entrada oficial, o que el consumidor ‘no vaja a tenir incidències en l’accés a l’esdeveniment’.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC