caixa popular

Les entrades per a l'espectacle de Dani Mateo a punt de penjar el 'Sold Out'

L’espectacle ‘Nunca os olvidaremos’ tindrà lloc el pròxim 9 de febrer en el Palau de la Música

Les entrades per a l'espectacle de Dani Mateo a punt de penjar el 'Sold Out'
18/01/2019 -

El pròxim 9 de febrer, a les 22.30 hores, el Palau de la Música de València acollirà l’espectacle ‘Nunca os olvidaremos’ dels artistes Dani Mateo, Raúl Cimas i JJ Vaquero. Després que el Teatre Olympia anunciara la cancel·lació del xou a causa de les amenaces rebudes per grups d’ultradreta, arran d’un gag de Mateo en el programa de televisió ‘El Intermedio’ en el qual simulava sonar-se el nas amb la bandera espanyola, l’Ajuntament de València oferia un nou enclavament, aquesta vegada públic, per a acollir la representació.

“Els grups d’extrema dreta no poden condicionar els actes d’una ciutat lliure, que vol ser oberta”, explicava llavors l’Alcalde de València, Joan Ribó. Com a mostra d’agraïment, Mateo anunciava que no cobraria absolutament res per l’actuació a València. Així, l’espectacle del pròxim 9 de febrer tindrà caràcter solidari, i tot el recaptat es destinarà a la Societat Valenciana Protectora d’Animals i Plantes, una entitat sense ànim de lucre, i una de les més antigues de la ciutat.

L’espectacle, que tindrà lloc a la Sala Iturbi del Palau de la Música, ha tingut un gran acolliment. El cost de la localitat està en 20 euros. No obstant això, a menys d’un mes per a la seua funció, les entrades estan quasi esgotades.

La Societat Valenciana Protectora d’Animals i Plantes, a la qual es destinarà els fons recaptats, treballa per a pal·liar els efectes de l’abandó animal, buscant una segona oportunitat de vida per a ells. Així mateix, realitza una gran labor educativa, informativa i divulgativa entre els ciutadans amb la finalitat de sensibilitzar, fomentant les relacions amb el món animal. Hui dia, el seu refugi alberga uns 300 animals, aproximadament.

Etiquetes


menut palau

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + nou =

sempre teua
exposicion caps tallats
Escalante
exposicion caps tallats