25n
25N
25N

Entrada de Moros i Cristians de València 2019: horari i recorregut

Entre els actes del 9 d’Octubre de València, l’Entrada Mora i Cristiana atrau milers d’espectadors

Entrada de Moros i Cristians de València 2019: horari i recorregut
08/10/2019 -

Amb motiu de la celebració del 9 d’Octubre a València, la ciutat es prepara per a viure una jornada intensa en la qual tampoc podia faltar l’Entrada de Moros i Cristians 2019. I és que aquest esdeveniment ja s’ha convertit en tota una tradició. Milers de valencians i turistes es concentren al llarg de tot el recorregut per a gaudir de la música, els vestits i l’elegància de la desfilada de Moros i Cristians de València.

Així, l’horari de l’Entrada de Moros i Cristians de València serà a les 17.00 hores. A partir d’eixe moment, els carrers del centre de la ciutat retrocediran al passat, gràcies a la professionalitat de les diferents comparses participants. Si bé és cert que València ja ha gaudit d’altres esdeveniments organitzats per la Federació Valenciana de Moros i Cristians, com l’Alardo o l’Entrada Infantil, la veritat és que aquest és un dels esdeveniments més esperats.

El recorregut de l’Entrada de Moros i Cristians 2019 arrancarà des del Parterre, i continuarà pels carrers General Tovar, la Pau, plaça de la Reina, carrer Sant Vicent, plaça de l’Ajuntament i, finalment, acabarà en Marqués de Sotelo.

Així i tot, la ciutat de València encara podrà continuar gaudint de l’encant de l’Edat Mitjana, gràcies al Mercat Medieval de les Torres de Serrans, que romandrà fins a aquest diumenge, 13 d’octubre. Un espai únic en el qual, a més de productes artesanals, tindràs l’oportunitat de trobar-te amb joglars, xanquers o representacions teatrals al carrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + dotze =

museo prehistoria