caixa popular

L'entrada mora ofereix al carrer Major una desfilada plena de grandiositat

L'entrada mora ofereix al carrer Major una desfilada plena de grandiositat
21/08/2017 -

La Clavaria de la Mare de Déu dels Àngels va organitzar anit una nova edició de l’entrada mora, una cita festiva amb més de trenta anys d’història en la ciutat. I una vegada més, aquesta peculiar desfilada va tornar a omplir de colorit i grandiositat els carrers de Mislata, sobretot els carrers Ramón y Cajal i Major, per on va discórrer la major part del recorregut.

Molts van ser els veïns i veïnes de Mislata que van eixir al carrer ahir diumenge per a gaudir de la desfilada i ballar al són de les marxes mores. Des del col·legi Gregori Mayans i fins a la plaça de la Constitució, on aquesta primera setmana de festes es concentra gran part de l’activitat, les “filaes” participants van anar desfilant al són de les formacions musicals (CIM Mislata, CIM Alfafar, Els Indultats i el Palleter de Paiporta), acompanyats també per diversos grups de ballet i amb la Banda de Cornetes i Tambors de Mislata obrint la comitiva.

“Chicas de la Media Luna”, “Banat Alqamar”, “Alzuhur”, “Al Sha Ahí Bufats”, “Sultanes del desierto”, “Alfaquíes de la Alhambra”, “Hechiceros del desierto”, “Halcones del Oasis”, “Beduinas del desierto”, “Destellos de la Media Luna” o “Sulimanes del Tildgelmoust” van ser alguns dels suggeridors noms de les formacions que van desfilar en l’entrada mora de Mislata. Abillats amb majestuosos i ostentosos vestits que recreen els uniformes de gala de l’època mora, desfilaren i reberen els aplaudiments del públic.

Clavaris, associacions i altres col·lectius socials de Mislata van conformar una comitiva en la qual no va faltar tampoc les dues filaes de l’Ajuntament, una encapçalada per la portaveu del govern municipal, Mª Luisa Martínez Mora, i una altra on un any més exercia de capità l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa. Acompanyats de bona part dels regidors del seu govern, Bielsa i Martínez Mora van anar saludant al seu pas a tots els veïns i veïnes que ahir van eixir al carrer per a gaudir d’aquesta clàssica cita de les festes de Mislata.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris