25n
25N
25N

Detingut per fer-se passar per carter per a irrompre en una vivenda amb pistola i emmordassar els habitants a Massanassa

Detingut per fer-se passar per carter per a irrompre en una vivenda amb pistola i emmordassar els habitants a Massanassa
10/12/2018 -

Agents de la Guàrdia Civil d’Alfalfar han detingut un home de 51 anys per la seua implicació en un robatori amb violència ocorregut en una vivenda a Massanassa en el qual suposadament es va fer passar per un empleat del servici postal i va irrompre en la vivenda a punta de pistola, després del que presumptament va lligar de peus i mans els dos habitants del domicili i els va exigir els diners que suposadament hi havia en el domicili.

Davant la negativa de possessió de quantitats altes de diners, el detingut va realitzar un registre de la vivenda, i finalment va sostraure 60 euros i objectes d’escàs valor.

Els agents van realitzar dos entrades i van registrar en els domicilis habituals de l’autor identificat, confiscant-li en una borsa d’esport l’arma curta i la camisa del servici postal amb la qual es va perpetrar l’assalt a la vivenda, a més d’un jupetí reflector oficial de la Guàrdia Civil de Trànsit, una samarreta bicolor oficial de la Guàrdia Civil, brides, cinta americana, dos bufandes tubulars de color negre i altres materials d’ocultació.

La Guàrdia Civil va recuperar cinc rellotges i cinc telèfons mòbils. Les diligències han sigut entregades en els Jutjats d’Instrucció de Catarroja.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − disset =

Informacion coronavirus